ŽIVOT I STIL

VODIČ ZA DEKORACIJU VENČANJA

Put od ideje do realizacije nikada nije lak. Kako bi sve izgledalo savršeno obično tragamo za dobrim kreativnim rešenjima koji će Taj Dan učiniti posebnim. Predstavljamo vam pet kreativnih agencija za dekoraciju venčanja koje vam mogu pomoći da venčanje iz snova pretvorite u realnost.

BLOOM DESIGN STUDIO

Iako su svoje prve poslovne korake napravili kreirajući dekoracije za venčanje, danas u njihov portfolio usluga spadaju i organizacija i dekoracija korporativnih proslava, dizajn i izrada unikatnog kućnog aksesoara, dizajn i projektovanje eksterijera itd.

MULTIPRAKTIKA

O prvom venčanju koje su kreirale kao Multipraktika pisao je najpoznatiji svetski magazin za alternativna venčanja – Rocknroll Bride. Kažu da od tada Multipraktika organski raste. Sa ogromnom posvećenošću prilaze dekoraciji proslava, uvažavajući lične afinitete klijenata i ambijent u kojem se događaji odvijaju.

PLUMERIA EVENTS

Njihov profesionalni cilj je da izvuku najbolje iz sebe i svojih klijenata i budu u koraku sa svetskim trendovima u kreativnoj oblasti. Veruju da su kreativnost i autentičnost karakteristike koje u modernom dobu izdvajaju kako pojedinca, tako i poslovanje i nastoje da, vodeći se ovim idealima, ostvaruju izuzetna dostignuća.

ČIPKA I TEGLICA

Čipka i teglica, agnecija za dekoraciju i organizaciju različitih vidova proslava, za stilizovanje proslava koriste neobične dekorativne elemente prateći želje i snove svojih klijenata.

LOVE & CHIC

Love & Chic je tu da vam pomogne da sve svoje zamisli u vezi sa najlepšim danom u vašem životu pretočite u stvarnost. Vode računa o svemu od najsitnijih detalja kao što su izrade jastučića za držanje burme i cvetića za kićenje gostiju do dizajniranja prostora za proslavu i organizacije.

No Comments
Previous Post
02/12/2020
Next Post
02/12/2020

No Comments

    Leave a Reply